QUI SOM?

Els nostres professors


Violí i Orquestra

Anna Urpina

Anna Urpina, (Vic, 1989) comença els seus estudis a l’Emvic, es forma a Madrid i a la Universitat de Madison-Wisconsin amb Vartan Manoogian, més tard obté el Màster de violí al Reial Conservatori de Brussel.les amb Shirly Laub i obté el Màster especialitzat en solista a la Hochschule für musik de Leipzig amb Mariana Sirbu. Ha estat concertino i solista de la JONC i la JONDE i membre de la Gustav Mahler Jungendorchester, l’EUYO (Orquestra Jove de l’Unió Europea) i l’Orquestra de Schleswig - Holstein, actuant al Musikverein de Viena, Konzerthaus de Berlin o Concertgebouw d’Amsterdam. Ha actuat en festivals internacionals com Aspen Music Festival, Madeline Island Music Camp, Kronberg Academy, Malher academy, Verbier Festival, Festival de Música antiga Sevilla (FEMAS), Festival de Música antiga dels Pirineus (FEMAP), Brighton Early Music Festival London i fou artista resident de l’Ateneu Barcelonès el 2013. Ha enregistrat per Catalunya Ràdio, RNE, Radio Klara Brussels, BBC Proms. Toca un violí David Bagué 2007.


Carme Vilardell

Titulada pel Conservatori Superior de Música de Barcelona en les especialitats de: Solfeig, teoría de la música, transposició i acompanyament; i piano. Des de l’adolescència he participat del món coral, he cantat en dues corals. Actualment, des de fa cinc anys, sóc membre de la Coral Canigó.

Piano clàssic i llenguatge musical

Contrabaix, combo i orquestra
Graduat a l’ESMuC en l’especialitat d’interpretació de contrabaix clàssic.

Joan Druguet

Vaig debutar com a contrabaixista l’any 1994 amb la cobla Lluïsos de Taradell, on hi vaig tocar nou anys. Després de passar per la cobla Marinada, la Jovenívola de Sabadell i La Principal del Llobregat, actualment i des de l’any 2009 formo part de la Cobla Sant Jordi –Ciutat de Barcelona.En l’àmbit de la música clàssica, vaig formar part de la JONC (Jove orquestra Nacional de Catalunya), de l’Orquestra de Cambra de Vic, l’Orquestra del S.XXI i de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48.Vaig tocar, també, durant cinc anys amb el grup vigatà de música tradicional, Bitayna.En l’àmbit educatiu, he sigut professor de contrabaix a l’Escola Municipalde Música de Centelles, l’Escola de Música Fusió, de Sant Cugat del Vallès i a l’Escola Municipal de Música “La casa dels nens” de Barcelona


Laia Sellarès

Professora de clarinet i conjunt instrumental a l’Escola de música de Taradell des de l’any 2000. També treballa com a professora i coordinadora de l’Aula de música d’Hostalets de Balenyà i de l’Aula de Música de Sant Pere de Torelló. Forma part de l’equip Ven(t)s a Banda de Musicop des del 2016. Membre de diferents formacions:

Clarinet i grup folk

Acordió diatònic i grup folk

Marc Del Pino

Marc del Pino, acordionista amb estudis de grau superior d’interpretació d’acordió diatònic a l’ESMuC (Escola Superior de Música de Catalunya), és integrant dels grups de música tradicional Flowk, Dijazzònic i Duetu, En la seva vesssant profesional té una activa vessant pedagògica impartint classes d’acordió diatònic regularment al Centre Artesà Tradicionàrius, a l’escola de música de Gurb i a l’escola de música de Taradell .


Sergi Gutiérrez

He format part del grup Pàrking, com a baixista i compositor amb 2 discs al mercat ( PICAP). Actualment formo part d’un duet de guitarra i veu, un altre d’ukelele i veu i també com a baixista de Dami Àlvarez.
Sóc autor del llibre La guitarra al teu abast ( editorial Dinsic )

Guitarra clàssica, elèctrica, baix elèctric i ukelele
Titulat pel conservatori de Manresa, en l'especialitat de guitarra clàssica

Professora de flauta travessera
Grau Superior en interpretació clàssica i contemporània en l’especialitat de flauta travessera al Conservatori Superior de Música de Liceu i Premi Extraordinari d’Interpretació en l’especialitat de vent.
Postgrau en interpretació al Conservatorio Bonifacio Gil de Badajoz i al Conservatorio Superior de Musica de Aragon.

Pau Albert i Generó

En l’àmbit de l’orquestra ha sigut membre de la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya) i ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i l’Orquestra de Cambra de Vic, entre d’altres. En el terreny de la música de cambra, ha rebut classes del Quartet Qvixote i el Trio Kandinsky i ha iniciat projectes de recerca amb un alt contingut artístic com l’Ensemble Saüc. Ha participat en l’enregistrament d’obres d’estrena en àmbits des de la música clàssica orquestral, fins a cantates infantils o BSO. En en camp de la docència forma part de l’equip de professors de l’Escola de Música de Taradell des de l’any 2010. Actualment també és responsable de la Coordinació Pedagògica i de Projectes de l’Escola de Música i Conservatori de Vic i professora de flauta travessera a Vic i a les Aules de Música de Sant Julià de Vilatorta i Tona.


Sergi Marquillas

De petit va formar part de l’Escolania de Montserrat i es va continuar formant al Conservatori Municipal de Manresa. Obté el títol superior de música de trompeta clàssica i contemporània a l’Escola Superior de Música de Catalunya l’any 2018. Va cursar un any de trompeta barroca a Novara (Itàlia) amb Gabriele Cassone. Actualment és el primer trompeta de la Cobla Sant Jordi — Ciutat de Barcelona, forma un duet estable d’orgue i trompeta amb el director i organista Marc Díaz i col·labora habitualment amb orquestres com Vespres d’Arnadí, l’Orquestra Barroca Catalana, l’Orquestra Barroca de Barcelona, Camera Musicae i la GIOrquestra.

Professor de trompeta

Grau Superior
Especialitzada en infants
“La música i els infants són les meves dues passions.”

Anna Roig Dolz

Titulada Superior en Pedagogia Musical per l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc) i Certificada en el Mètode Dalcroze per l’Institut Joan Llongueres de Barcelona i The Juilliard School de Nova York. Ha obtingut el Títol professional de piano pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, realitzant els estudis pianístics a l’Acadèmia Marshall de Barcelona, amb Alícia de Larrocha, Carlota Garriga i Maria Teresa Monteys.
Ha ampliat els seus estudis musicals participant activament en cursos específics de Rítmica Dalcroze, Música i moviment en edats primerenques, Mètode Gordon (Musica in Culla), Cant Prenatal, Musicoteràpia, Musicoteràpia prenatal, Audició Musical Activa, Creativitat Musical, Improvisació al piano, Tècnica pianística i Música de Cambra a Barcelona, Madrid, Ginebra i Nova York.
Creu en la importància de la música en els primers anys de vida, ja des d’abans de néixer, i és per aquest motiu que centra la seva tasca pedagògica i musical en apropar la música als més petits i les seves famílies. Especialista en l’etapa 0-6 anys i en música durant l’embaràs és també educadora de massatge infantil per l'AEMI-IAIM i facilitadora de cant prenatal segons el mètode M. L. Aucher.
Des de l’any 2008 col·labora amb l’empresa Tot Sona i amb el Servei Educatiu de l’Auditori de Barcelona realitzant formació a mestres d’arreu d’Espanya.
D’entre les seves publicacions cal destacar Massatge amb cançons (Tot Sona Records, 2011), un CD de cançons compostes específicament pels moviments de massatge infantil, i el CD-llibre Voooox!, produït per L'Auditori: Educa (2013). Recentment ha publicat el conte musical "La Nana i l'avi Papet" (2019), el primer llibre-CD sota el segell de Creixendo.
Actualment compagina la seva tasca educativa com a formadora de formadors i com a professora de música i moviment en diverses escoles de música i escoles bressol amb la direcció i creació del projecte Embarassades i nadons a L'Auditori de Barcelona i de Creixendo (estimulació musical i sensorial per abans i després de néixer), a través del qual comparteix la seva filosofia de treball impartint cursos, tallers i espectacles per a escoles i famílies.


Xarli Oliver

He cursat estudis a l’AEVic, Taller de Músics de Barcelona i l’Aula de Músics de Barcelona amb Quim Soler, Alberto Cabello i Salvador Niebla entre d’altres. Al llarg de la meva trajectoria, he format part de grups com: Sau, Los Sencillos, Brams, Miqui Puig, Pau Riba, Pep Sala, Élena, Núria Graham, Quimi Portet, Clara Andrés, Samfaina de Colors, Col·lectiu Eternity o Glissando entre molts d’altres. Actualment, enregistro o formo part del directe en bandes com: Joan Miquel Oliver, La Cobla dels Sons Esssencials, Riu i la Cia. Loropardos.

Bateria i combo
professor de bateria i combo de l’EMTaradell i de l’escola Pia de La Gleva

professor de piano, cant, cant i guitarra, cant coral i combos.

Guillem Soler

Va cursar la llicenciatura d'enginyeria a la UVIC i la carrera de piano jazz/modern al Taller de Músics de Barcelona. Va cursar posteriorment el Máster de formació de Professorat per a ESO i Batxillerat i el Màster de desenvolupament de Videojocs. Ha format part, com a teclista, de bandes com Paula Valls, Dijous Paella, Funkystep & The Sey Sisters, Teràpia de Shock, Miyagui i Tastet de Gospel entre d'altres. El setembre de 2019 va treure el seu primer àlbum en solitari titulat TOTEM.


Dídac Carles

M’he desenvolupat en diversos àmbits (interpretació, composició, arrenjaments, docència) i he estat membre de molts grups desde que vaig començar a tocar als 14 anys. He aprofundit en la música americana: el jazz i els ritmes afro-cubans. Tinc també influències del rock i el funk. Darrerament, estic endinsant-me en el món dels sintetitzadors i l’electrònica. M’he format amb diferents músics i escoles com el Taller de Músics o l’Escola de Música de Badalona (EMB). Dels meus mestres en destaco: Martí Serra, Llibert Fortuny, Perico Sambeat, Vicenç Solsona, Francesc Capella. He col·laborat en els projectes finals de carrera de: Pablo Selnik, Isaac Coll, Leo Torres i Pol Ribera. I en formacions com: OJO (Original Jazz Orquestra), Orquesta Volcán, Orquestra Mitjanit, entre d’altres

Saxo
Flauta
Ewi, Sintetitzadors
Violoncel i orquestra

Nazari Giol

Professor de violoncel de l’escola municipal de música de Taradell i d’altres escoles de la comarca. Estudis musicals inicials a l’escola de música de Vic, (violoncel, flauta de bec i flauta travessera) Posteriorment violoncel amb Lluis Sedó , fl. travessera amb Salvador Gratacos i formació al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona Títol de professor de violoncel pel Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Actualment forma part de l’orquestra Alumni de Vic, del grup Wiki Trio i recentment del grup Murmuri. Ha sigut membre del grup “Camerata de Cançó Tradicional” amb diferents espectacles portats arreu de Catalunya, “la cançó més bonica del món”, “Fuga de cançons”... a destacar les participacions a l’Auditori Enric Granados de Lleida i també al Palau de la Musica de Barcelona. Ha format part del grup Balmes així com col·laboracions en diferents orquestres i enregistraments. Ha participat en diferents cursos de formació pedagògica, entre d’altres: 1r Curs Internacional de Pedagogia Instrumental. ESMUC, Curs de formació pedagògica dins el -VicCelloFestival- celebrat el 2014, Curs “Ensenyar i aprendre música des d’un enfocament constructivista”, impartit pel Grup Remis de Sant Cugat.